Dobro je vedeti:
Herbamare® jušna osnova z manj natrija ter polnim okusom zelišč, morske soli, rastlinskega olja in začimb. Za pripravo zdravih in okusnih jedi.
Izberi pakiranje in spletno lekarno:
Po kliku na gumb Nakup boste preusmerjeni na izdelek v izbrani spletni lekarni.
Herbamare® jušna osnova z manj natrija je naravna zelenjavna osnova, ki v primerjavi z običajno Herbamare® jušno osnovo vsebuje manj soli. Če boste pripravljali bistro zelenjavno juho, bo ta vsebovala v 100 ml le 0,3 g soli. Jušno osnovo lahko uporabite tudi pri pripravi rižot ali z njo izboljšate okus omak za testenine in druge jedi.
Herbamare® jušna osnova z manj natrija je brez glutena, laktoze in nima dodanih glutamatov.
Proizvaja: A. Vogel AG, Švica
V kolikor je zaloge v lekarni zmanjkalo, prosite vašega farmacevta, naj vam izdelek naroči in v 24 urah vas bo čakal v lekarni.
Več o Herbamare® jušni osnovi z manj natrija lahko izveste tukaj.
Bistro zelenjavno juho pripravo: 1 kocko ali pol jedilne žlice (10 g) dodajte v pol litra vrele vode in dobro premešajte.
V njej lahko kuhate testenine, krompir, popestri okus omak, rižot.
100 g vsebuje:
energijska vrednost | 1873 kJ / 449 kcal |
maščobe | 26,1 g |
— od tega nasičene maščobne kisline | 12,7 g |
ogljikovi hidrati | 46,4 g |
— od tega sladkorji | 24,3 g |
beljakovine | 4,8 g |
sol | 13,9 g |
Herbamare jušna osnova z manj natrija v kockah
100 g vsebuje:
energijska vrednost | 1900 kJ / 456 kcal |
maščobe | 26,5 g |
— od tega nasičene maščobne kisline | 13,9 g |
ogljikovi hidrati | 47,2 g |
— od tega sladkorji | 24,4 g |
beljakovine | 4,8 g |
sol | 12,7 g |
Herbamare ® jušna osnova za pripravo juh, omak in marinad iz zelenjave kontrolirane biološke pridelave, morske soli, rastlinskega...
Herbamare ® Diet je zeliščna sol z manj natrija ter dodano algo kelp, ki je naraven vir joda.
Herbamare® sol original je aromatična mešanica zorjene soli in zelenjave, ki se odlično poda k hladnim ali toplim jedem.
Zeliščna morska sol Herbamare ® spicy zorjena po tradicionalnem receptu A. Vogel z dodanim čilijem in poprom za pikanten priokus.